Αποστολή & Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται, την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα πληρωμής, με ACS courier και παράδοση στην πόρτα σας.

Εντός Ελλάδας 5€
Δυσπρόσιτες περιοχές 10€
Παραγγελίες άνω των 1οο€ Δωρεάν

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και μεταξύ 10.00πμ – 4.00μμ.

Για διεθνείς προορισμούς το κόστος αποστολής υπολογίζεται κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα. Ο τυπικός χρόνος παράδοσης σε αυτούς τους προορισμούς, ανέρχεται σε 3 με 4 εργάσιμες ημέρες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε (χωρίς επιβάρυνση) εντός προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος, ανοιγμένη συσκευασία κλπ). Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο info@plitsi.com. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.